За сайта

Здравейте и добре дошли на www.designs-am.org!

Този сайт представлява един проект, който има за цел да сподели с Вас нашите Photoshop творби. Тук ще намерите различни модификации на изображения, на които сме попадали в Интернет, както и такива, които са изцяло авторски. За повече информация, относно изображенията и техните лицензи погледнете Copyright секцията най-долу в сайта, както и индивидуалната информация за всяка творба (когато разглеждате менюто “Най-нови творби” за съответния автор).

От известно време в този сайт качваме и уроци за работа с Photoshop, като по-голямата част от тях са базирани на личния ни опит. Можете да ги разгледате от менюто “Уроци/Tutorials

Кои сме ние и как да се свържете с нас?

Ние сме двама души, които обичат да се занимават с Photoshop в свободното си време. Казваме се Даниел и Николай. Ако искате да се свържете с нас можете да ни намерите на e-mail: info@designs-am.org Също така можете да използвате и системата за коментари под всяка индивидуална творба или урок.

Надяваме се, че престоят Ви на нашия сайт ще е повече от приятен. Също така не забравяйте да посетите и Facebook страницата ни.

С уважение,

Екипът на designs-am.org