Урок: Създаване на ефект за нарязана на парчета ръка

От Angeloff,

  Публикувано под: Tutorials
  Коментари: Коментарите са изключени за Урок: Създаване на ефект за нарязана на парчета ръка

Здравейте, приятели! Преди малко повече от година попаднах на един наистина зашеметяващ урок. Мислех си да го пресъздам, за да можете да го видите, но се оказа, че неговият създател се е постарал да го заснеме стъпка по стъпка във видео клип. Поради тази причина, считам, че е най-добре да ви предоставя оригинала, за да можете да видите от първоизточника как се постига този ефект.

Въпреки това бих желал да дам някои пояснения: Първо – използвайте по-широк набор от инструменти. Не се ограничавайте само до Healing brush tool за частта, в която заличавате ръката от чаршафа. Там преспокойно можете да използвате и Clone Stamp Tool, за да улесните труда ви. Работете с маска в по-голямата част от урока. Самият клип е заснет за версията на Photoshop за Mac, но процедурата е аналогична.

Сега да започнем с изображенията, които ви трябват. Първо самата ръка. Нея можете да я вземете от този линк: клик. (изображениет, което ви трябва е “Arm08.jpg” от архива)За парчето месо, от което ще се нуждаете в урока не мога да препоръчам изображение. Потърсете в Google, като всяко едно ще ви свърши работа. Разбира се гледайте да не нарушавате авторски права, като използвате изображения, които не са свободни. 🙂

С това моята изключително скромна част по този урок приключва. Предоставям на вашето внимание първоизточника. Успех!

« || »

Коментарите са затворени за тази публикация.